Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Держпродспоживслужба інформує

ПРО ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНІ ЗАХОДИ НА ПАСІКАХ

Як відомо, Закон України «Про бджільництво» регулює питання розведення та охорони бджіл, заготівлі та переробки продуктів бджільництва, ефективного використання бджіл для запилення ентомофільних рослин сільськогосподарського призначення, а також дотримання прав та захисту інтересів фізичних і юридичних осіб, які займаються бджільництвом.

11:31:08 05.05.2022

ЩОДО ПРОФІЛАКТИКИ ОТРУЄННЯ БДЖІЛ

Новоархангельське управління Головного Держпродспоживслужби в Кіровоградській області наголошує на необхідності дотримання вимог інструкції з профілактики та встановлення факту отруєння бджіл засобами захисту рослин, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 19 лютого 2021 року № 338 при проведенні обробітку медоносів засобами захисту рослин, а саме:

13:39:13 02.05.2022

ВАЖЛИВО! ПРО БДЖІЛЬНИЦТВО В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

Новоархангельське управління Головного Держпродспоживслужби в Кіровоградській області інформує щодо забезпечення діяльності суб’єктів господарювання у галузі бджільництва в умовах правого режиму воєнного стану.

13:38:24 02.05.2022

Обережно кліщі!

Саме зараз триває сезон активності кліщів, тож люди, які збираються на відпочинок на природу, повинні бути дуже обережними, так як можуть стати жертвою нападу кліщів. Щороку в Україні фіксують півтори тисячі випадків зараження на кліщовий бореліоз – хворобу Лайма. Проте за даними ВООЗ ця цифра занижена в 5-10 разів. Адже люди не звертаються вчасно за допомогою та не діагностують хворобу.

13:33:20 02.05.2022

Щодо весняної диспансеризації великої рогатої худоби та дрібної рогатої худоби, що утримуються в особистих підсобних господарствах населення

      З метою охорони здоров’я тварин і людей та забезпечення виробництва якісної та безпечної продукції спеціалістами Новоархангельської районної державної лікарні ветеринарної медицини та її структурними підрозділами з 1 квітня 2022 року проводиться весняна диспансеризація великої рогатої худоби та дрібної рогатої худоби, що утримуються в особистих підсобних господарствах населення.

10:30:45 13.04.2022

ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ДОЛУЧЕННЯ ДО НАЦІОНАЛЬНОЇ ПЛАТФОРМИ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ

      Новоархангельське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській  області  повідомляє, що Держпродспоживслужбою за підтримки Офісу Президента України, Міністерства  економіки України та Міністерства  аграрної  політики та продовольства України було створено та впроваджено Національну Платформу продовольчої безпеки (https://dpss.creatio.com/ (далі – Платформа), яка дозволяє не тільки об’єднати зусилля виробників та переробників харчових продуктів для забезпечення безперебійної роботи харчової промисловості, відбудувати харчові ланцюги з постачання сировини, відновити логістичні ланцюги постачання, а й залучити та централізувати зусилля донорів, організаторів гуманітарної допомоги Україні.

10:28:13 13.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь