A A A K K K
для людей із порушенням зору
Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Держпродспоживслужба інформує

ОБЕРЕЖНО КЛІЩІ !!!

З приходом теплих сонячних днів настає сезон активності кліщів. Ці невеличкі створіння можуть переносити збудників небезпечних захворювань. Потепління викликало активізацію кліщів. Ці небезпечні комахи переносять інфекції, наприклад енцефаліт і хвороба Лайма. Хвороба вражає нервову і серцево-судинну системи, суглоби і опорно-руховий апарат і може привести до інвалідності.

13:42:32 06.04.2023

Як зменшити кількість нітратів в овочах

На полицях магазинів та на ринках з’являється все більше апетитних ранніх овочів.  Ми вже скучили за цими свіжими продуктами, плюс вітаміни, яких дуже бракує нашому організму. І все було б добре, якби не одне але – нітрати, які є майже у всіх овочах. До того ж, ранні овочі, особливо тепличні, містять набагато більше цих речовин, ніж пізні. Тому потрібно бути обережними, щоб не перестаратися з дозою.

08:32:39 30.03.2023

ОБЕРЕЖНО СКАЗ СМЕРТЕЛЬНА ХВОРОБА!

Ця стаття має на меті попередити людину про небезпеку контакту з безпритульними та дикими тваринами, які нерідко є носіями страшної інфекції. Епідемічна та епізоотична ситуація зі сказу на територіях наших громад залишається складною. Природні вогнища сказу існують практично на всій території. Щорічно реєструється захворювання на сказ серед тварин та випадки укусів людей хворими на сказ тваринами. Загибель домашніх тварин можна було б попередити якби власники цих тварин виконували свої обов’язки, які зазначені у пункті 6 «Правил тримання собак, котів і хижих тварин у населених пунктах».

11:57:10 13.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь