A A A K K K
для людей із порушенням зору
Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Держпродспоживслужба інформує

Національна платформа продовольчої безпеки

В Україні на базі Держпродспоживслужби створена Національна платформа продовольчої безпеки, яка дозволяє об'єднати зусилля військових адміністрацій, виробників харчових продуктів, торговельних мереж, міжнародних організацій для стимулювання розбудови української економіки, навіть в умовах війни, та забезпечення харчовими продуктами й товарами першої необхідності мешканців громад, учасників Збройних Сил України та територіальної оборони.

08:38:26 26.08.2022

Як уберегтися від зараження на холеру

Холера – особливо небезпечна гостра кишкова інфекція, яка характеризується ураженням шлунково-кишкового тракту з виникненням багаторазових проносу та блювання, внаслідок яких розвивається обезводнення організму.

15:15:42 16.06.2022

Пам’ятка для відпочиваючих на воді

У зв’язку з масовим відпочинком людей на водних об’єктах під часлітнього сезону особливої уваги потребує питання дотримання вимог санітарного законодавства на пляжах, у рекреаційних зонах та розташованих на них об’єктах з обслуговування населення.Для забезпечення ефективного та безпечного відпочинку населення на водних об’єктах необхідно дотримуватися наступних порад:- при виборі місця відпочинку слід звертати увагу на облаштування пляжу, наявність сміттєзбірників, тіньових навісів, кабінок для перевдягання, фонтанчиків із підведенням питної води, організованих рятувального та медичного пунктів, а також наявність поблизу пляжу вбиральні;

13:14:34 09.06.2022

ПРО ВЕТЕРИНАРНО-САНІТАРНІ ЗАХОДИ НА ПАСІКАХ

Як відомо, Закон України «Про бджільництво» регулює питання розведення та охорони бджіл, заготівлі та переробки продуктів бджільництва, ефективного використання бджіл для запилення ентомофільних рослин сільськогосподарського призначення, а також дотримання прав та захисту інтересів фізичних і юридичних осіб, які займаються бджільництвом.

11:31:08 05.05.2022

ЩОДО ПРОФІЛАКТИКИ ОТРУЄННЯ БДЖІЛ

Новоархангельське управління Головного Держпродспоживслужби в Кіровоградській області наголошує на необхідності дотримання вимог інструкції з профілактики та встановлення факту отруєння бджіл засобами захисту рослин, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 19 лютого 2021 року № 338 при проведенні обробітку медоносів засобами захисту рослин, а саме:

13:39:13 02.05.2022

ВАЖЛИВО! ПРО БДЖІЛЬНИЦТВО В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ

Новоархангельське управління Головного Держпродспоживслужби в Кіровоградській області інформує щодо забезпечення діяльності суб’єктів господарювання у галузі бджільництва в умовах правого режиму воєнного стану.

13:38:24 02.05.2022

Обережно кліщі!

Саме зараз триває сезон активності кліщів, тож люди, які збираються на відпочинок на природу, повинні бути дуже обережними, так як можуть стати жертвою нападу кліщів. Щороку в Україні фіксують півтори тисячі випадків зараження на кліщовий бореліоз – хворобу Лайма. Проте за даними ВООЗ ця цифра занижена в 5-10 разів. Адже люди не звертаються вчасно за допомогою та не діагностують хворобу.

13:33:20 02.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь