A A A K K K
для людей із порушенням зору
Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Оголошення

Мешканцям Голованівського району

      На виконання вимог звернення командуючого сил територіальної оборони, з метою узаконення отримання зброї від військових частин територіальної оборони прошу всіх, хто отримував зброю в батальйонах територіальної оборони надити її в штаб батальйону для перевірки законності зберігання та використання.

10:06:09 16.05.2022

МЕШКАНЦЯМ ГОЛОВАНІВСЬКОГО РАЙОНУ ТА ІНШИМ НЕБАЙДУЖИМ ГРОМАДЯНАМ

12 травня 2022 року співробітниками Національної поліції в смт. Голованівськ виявлено, залишені в загальнодоступному місці, вибухові речовини та боєприпаси, які могли потрапити до рук дітей, наразити їх на небезпеку та призвести до непоправних наслідків.

10:01:20 16.05.2022

ВЧАСНЕ ПРОВЕДЕННЯ ПОПЕРЕДНЬОГО ПОЛЬОВОГО ОЦІНЮВАННЯ – ЦЕ НАЛЕЖНА ЯКІСТЬ СОРТОВОЇ СЕРТИФІКАЦІЇ

Виробникам насіння Кіровоградської області - незабаром початок проведення попередніх польових оцінювань насінницьких посівів (апробація)! Відділ контролю в сфері насінництва та розсадництва управління фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області зазначає про необхідність проведення попередніх польових оцінювань насінницьких посівів озимих та ярих зернових колосових, зернобобових та круп’яних культур, які є невід’ємним заходом сортового контролю у насінництві. Першочерговість та вчасність їх здійснення дуже важлива для недопущення в обіг насіння сумнівного походження в частині сортової сертифікації насіння.

10:32:22 10.05.2022

Відповідно до розпорядження сільського голови від 14 квітня 2022 року № 80 «Про психологічну підтримку внутрішньо переміщених осіб», з метою надання психологічної допомоги внутрішньо переміщеним особам

    Відповідно до розпорядження сільського голови від 14 квітня 2022 року № 80 «Про психологічну підтримку внутрішньо переміщених осіб», з метою надання психологічної допомоги внутрішньо переміщеним особам під час переживання втрати, гострого стресу, при психотравмуючій події, на території Надлацької громади для надання психологічної допомоги внутрішньо переміщеним особам залучені практичні психологи закладів загальної середньої освіти Надлацької сільської ради:

13:04:32 25.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь