A A A K K K
для людей із порушенням зору
Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Оголошення

ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ!

   Надлацька сільська рада розпочинає виплату щорічної одноразової грошової допомоги учасникам бойових дій, членам сімей загиблих(померлих),учасників АТО/ООС, військовослужбовців, які загинули під час повномасштабного вторгнення рф на територію України.

11:51:58 09.08.2023

Дорогі земляки! До Вашої уваги представлено Стратегію розвитку Надлацької сільської територіальної громади до 2027 року.

Попри війну громада мусить бути життєздатною та підтримувати всі процеси в ній. Реформа децентралізації створила нові можливості, які важливо правильно використовувати. Стратегія розвитку дозволить нам визначитися, як буде розвиватися громада в майбутньому.

08:03:12 18.07.2023

ПРО РЕАЛІЗАЦІЮ ПРОГРАМИ ЗАЛУЧЕННЯ МОЛОДІ ДО ВІДНОВЛЕННЯ УКРАЇНИ "ВідНОВА:UA"

Міністерство молоді та спорту України спільно з Державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» та громадською організацією «Центр політичних студій та аналітики «Ейдос» у рамках проєктів UNDP Ukraine / ПРООН в Україні «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та «Сприяння безпеці людини в Україні через реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та Уряду Японії відповідно, реалізує національну програму залучення молоді до відновлення України «ВідНОВА:UA».

10:10:21 23.05.2023

Попередження про планові відключення світла у травні

Новоархангельський РЕМ ПрАТ «Кіровоградобленерго» попереджає, що в зв’язку з проведенням у травні місяці 2023 року капітального ремонту та технічного обслуговування ліній електропередач та трансформаторних підстанцій будуть проводиться планові відключення споживачів електроенергії, а саме:

13:14:47 20.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь