Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Оголошення  про дотримання вимог пожежної безпеки охоронних зон

Оголошення про дотримання вимог пожежної безпеки охоронних зон

 ПрАТ "Кіровоградобленерго" наголошують на необхідності дотримання вимог щодо охорони електричних мереж та умов виконання робіт в межах їх охоронних зон. Зокрема, в даних зонах суворо забороняється розпалювати вогнища, випалювати траву та іншу суху рослинність, влаштовувати сміттєзвалища, складати легкозаймисті матеріали, розташовувати автозаправні станції або інші сховища пально-мастильних матеріалів тощо.

13:19 04.10.2023

Плюс ще одна добра справа в скарбничку.

Плюс ще одна добра справа в скарбничку.

Ось і ще один захисник, наш земляк із с.Тимофіївка, Дудняк Руслан та його побратими, отримали тепловізор, який вкрай необхідний для виконання бойових завдань.

13:47 03.10.2023

Щорічно 1 жовтня у світі відзначається День людей похилого віку та День ветерана. З цього приводу у нашій громаді пройшов ряд заходів для таких людей.

Щорічно 1 жовтня у світі відзначається День людей похилого віку та День ветерана. З цього приводу у нашій громаді пройшов ряд заходів для таких людей.

Сільський голова Руслан Юрійович Садіков завітав із привітаннями до Центру надання соціальних послуг в с.Надлак, де проживають 30 саме таких людей поважного віку. Він висловив їм щирі привітання, побажання жити ще багато років у здоров’ї, мирі, радості. А також, в якості подарунку, залишив їм смаколики до чаю. Мешканці Центру, в свою чергу, подякували Руслану Юрійовичу за привітання, за те, що про них пам’ятають і допомагають та запрошували в гості ще.

13:38 03.10.2023

1 жовтня уся країна відзначає День захисників і  захисниць України.

1 жовтня уся країна відзначає День захисників і захисниць України.

З міркувань безпеки в громаді попередньо провелися урочистості з цього приводу, на яких жителі громади зібралися, щоб вшанувати усіх, хто в різні часи обороняв та боронить нині наш суверенітет і територіальну цілісність.

10:30 02.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь