Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ НАДЛАЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ НАДЛАЦЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

20-21 лютого наша держава відзначає річницю трагічних подій на Майдані, вшановує героїв Небесної Сотні та учасників Революції Гідності. Найактивніші представники українського народу відстоювали право всіх нас жити у вільній Україні, мати право вільно дихати, відчувати себе громадянами, а не сірою масою. Люди різного віку, професій, віросповідань, з різних куточків України, в тому числі мешканці нашої громади, боролися з режимом , йшли під кулі снайперів, прикриваючись лише дерев’яними щитами, не за свої особисті інтереси, а за краще майбутнє для своїх дітей, своїх сімей, своєї держави.

18:22 18.02.2022

ДЕНЬ ЄДНАННЯ УКРАЇНИ!

ДЕНЬ ЄДНАННЯ УКРАЇНИ!

Сьогодні, 16 лютого 2022 року відзначаючи День єднання, ми повинні усвідомлювати, що побудова демократичної, заможної України – наш загальний борг перед історією. Тільки разом, за участю всіх верств і сил суспільства можливо досягти розквіту Української держави, підвищення добробуту людей. Будемо ж з вами творцями власної долі та розбудовниками власної держави.

15:22 16.02.2022

Для дитини, позбавленої батьківського піклування із села Покровка придбали житло

Для дитини, позбавленої батьківського піклування із села Покровка придбали житло

     Для дитини, позбавленої батьківського піклування із села Покровка придбали житло. З метою розв’язання житлових та майнових проблем дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа в країні діє програма забезпечення житлом «статусних дітей» та осіб з їх числа.

09:47 11.02.2022

З ID-карткою - на реєстрацію на ЗНО

З ID-карткою - на реєстрацію на ЗНО

1 лютого 2022 року стартує реєстрація на зовнішнє незалежне оцінювання. А в пакеті реєстраційних документів учасник має обов'язково подати копію паспорта. Для громадян України, яким виповнилося 14 років, документом, що посвідчує особу власника та підтверджує громадянство України, є ID-картка.

15:21 27.01.2022

Хто може скористатись одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням та хто не може бути декларантом?

Хто може скористатись одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням та хто не може бути декларантом?

Згідно з абзацом першим п. 3 підрозд. 9 прим. 4 розд. XX «Перехідні положення» Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) скористатися одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням можуть фізичні особи – резиденти, у тому числі самозайняті особи, а також фізичні особи, які не є резидентами України, але які були резидентами на момент отримання (набуття) об’єктів декларування чи на момент нарахування (отримання) доходів, за рахунок яких були отримані (набуті) об’єкти декларування, і які відповідно до ПКУ є чи були платниками податків.

15:30 05.01.2022

Абітурієнти з тимчасово окупованих територій. Вибір на користь України

Абітурієнти з тимчасово окупованих територій. Вибір на користь України

З метою попередження стигматизації та маргіналізації молоді з тимчасово окупованих територій, сприяння соціальній згуртованості, реінтеграції, Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій проводить широкомасштабну інформаційну кампанію. Тисячі школярів з тимчасово окупованих територій прагнуть вступити в український ВНЗ. Навіть вивчення української мови для них недоступне. Шлях до вступного іспиту сповнений викликів. Та вони долають труднощі заради кращого майбутнього, заради життя серед своїх. Дедалі більше молоді обирає навчатися тут. Це складний, але свідомий вибір. Перемагаючи в боротьбі за людей, ми наближаємо повернення наших територій. Пропонуємо переглянути відеоролик «Абітурієнти з тимчасово окупованих територій. Вибір на користь України»

15:31 08.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь