A A A K K K
для людей із порушенням зору
Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Податкова інформує

До уваги платників податків

Голованівський  відділ податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС у Кіровоградській звертає увагу, що  відповідно до п.п. 17.1.13, 17.1.14 п. 17.1  ст. 17 ПКУ платник податків має право самостійно обирати спосіб взаємодії з контролюючим органом в електронній формі через Електронний кабінет,  реалізовувати через електронний кабінет права та обов’язки, передбачені ПКУ, які можуть бути реалізовані в електронній формі засобами електронного зв’язку.

14:20:47 20.04.2023

Місцеві податки та збори на території Голованівського району на 2023 рік

Голованівський відділ податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС у Кіровоградській області інформує платників податків щодо місцевих податків і зборів, які встановлюються на території Голованівського району. До місцевих податків належать податок на майно та єдиний податок. У свою чергу податок на майно складається з податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; транспортного податку та плати за землю. До місцевих зборів належать: збір за місця для паркування транспортних засобів; туристичний збір.

09:02:14 22.02.2023

Чи є штрафи під час війни ?

Голованівський відділ податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС у Кіровоградській області інформує платників щодо застосування штрафних санкцій податковими органами під час дії воєнного стану.

09:00:50 22.02.2023

До уваги платників єдиного податку 4 групи

Голованівський відділ податків і зборів з юридичних осіб управління оподаткування юридичних осіб ГУ ДПС у Кіровоградській області інформує платників єдиного податку 4 групи та платників які мають намір обрати спрощену систему оподаткування, а саме єдиний податок 4 групу.

08:56:49 22.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь