Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Одеський ЦПТО ДСЗ готує «металевих» професіоналів. Доєднуйтесь!

Дата: 25.09.2024 09:43
Кількість переглядів: 23

Фото без опису

Одеський ЦПТО ДСЗ готує «металевих» професіоналів. Доєднуйтесь!

 

Професія фрезерувальника є однією з найважливіших у галузі металообробки. Жоден механізм (у автомобілі, годиннику чи комп'ютері) не обходиться без деталей, виготовлених на фрезерних верстатах. Це говорить про те, що робота кваліфікованих фахівців буде користуватись попитом завжди.

Якщо ви у роздумах, яку саме робітничу професію вам опанувати, Державна служба зайнятості має пропозицію! На базі Одеського центру професійно-технічної освіти зовсім скоро стартує навчання за фахом «Фрезерувальник».

Початок занять – 3 жовтня поточного року, тривалість – 5,5 місяців.

За цей час ви освоїте сутність процесу фрезерування: зрізання шару метала з заготовки до отримання деталі необхідної форми, розмірів, якості ії поверхні. Сам процес виконується на фрезерувальних верстатах за допомогою ріжучих багатолезвійних обертальних інструментів – фрез. За допомогою сучасного устаткування можливо виготовляти деталі дуже складної форми. Ці та інші знання вам передадуть досвідчені викладачі центру. А по закінченню освітнього процесу ви отримаєте свідоцтво державного зразка.

Обравши професію фрезерувальника, ви можете бути впевнені у завтрашньому дні. Слухачі з такими показниками як: гарна зорова пам’ять, просторова уява, розвинене наочно-образне мислення, зорово-моторна координація – можуть досягти найбільш високих професійних показників.

За більш детальною інформацією звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

 

Контакти тут: http://surl.li/pacfp

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за

посиланням: https://is.gd/A1GYNF


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь