Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Прогресивні завжди вчаться або як підкорити Microsoft Excel

Дата: 17.07.2024 13:59
Кількість переглядів: 32

Фото без опису

Прогресивні завжди вчаться або як підкорити Microsoft Excel

 

          Вміння працювати в Microsoft Excel на професійному рівні на сьогодні є однією з вимог провідних роботодавців у багатьох сферах. Програма Excel – це неймовірно потужний засіб для аналізу великих обсягів даних. Крім того, вона чудово підходить для простих обчислень і відстеження практично будь-яких відомостей. Тому підвищення свого професійного рівня у даній тематиці – запорука успішного працевлаштування в майбутньому.

Тож скористайтеся своїм шансом!

          22 липня цього року на базі Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти стартують курси підвищення кваліфікації за освітньою програмою «Основи роботи з електронними таблицями Microsoft Excel». Курс навчання проведе від базових функцій Excel до багаторівневих формул і таблиць. На заняттях вас чекає: вивчення функцій програми для роботи з великим об’ємом даних; побудова складних діаграм; опанування роботи зі зведеними таблицями, робота, пов’язана з обробкою та аналізом масивів інформації, обліком та автоматизацією, імпортом та експортом даних; вивчення всіх необхідних для роботи формул.

          Оновіть свій рівень знань та починайте використовувати їх у професійній діяльності – і успіх за вами! Також звертаємо увагу, що для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне.

          Щоб скористатися пропозицією Державної служби зайнятості, зверніться до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

 

Контакти тут: http://surl.li/pacfp

Або пишіть нам у Telegram-канал: t.me/dcz_kir

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за

посиланням: https://is.gd/A1GYNF

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь