Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

День села Кальниболота

Дата: 08.07.2024 08:41
Кількість переглядів: 56

 

За давньою традицією 6 липня кальниболотці відзначають одне з найкращих для них свят - День села Кальниболота.

Цей рік не став виключенням. Звичайно, війна внесла свої корективи і традиційне веселе святкування зараз неможливе... Та, попри все, футбольний турнір перехідного кубку пам'яті В.А.Михалевського під гаслом "Граємо за Україну разом!" у нас таки відбувся.

Василь Арсенійович Михалевський - людина, яку поважали не тільки в селі, а й далеко за його межами. Неодноразово його обирали сільським головою с.Кальниболота, адже йому довіряли, а він, у свою чергу, завжди намагався виконувати те, що обіцяв, намагався допомогти кожному, хто цього потребував. Після об'єднання громади був старостою села, яке щиро любив і робив для його розвитку усе, що було в його силах.

Окрім цього Василь Арсенійович був палким шанувальником спорту, а до футболу у нього була особлива любов. У свій час він завжди грав за збірну команду села у районних змаганнях, був тренером і наставником майбутньому поколінню футболістів і саме він започаткував традицію проведення футбольних змагань до Дня села Кальниболота.

Тож, з цієї нагоди у нашому селі вчора було гамірно. Для того, щоб позмагатися за кубок пам'яті на кальниболотському стадіоні зібралося 6 команд футболістів, а також чимало вболівальників.

За звичаєм, турнір розпочався вступним словом сільського голови Руслана Юрійовича Садікова та доньки В.А.Михалевського - Анастасії Василівни Марачковської. Усі разом вшанували пам'ять Василя Арсенійовича хвилиною мовчання. Побажали гравцям цікавих змагань.

Усі команди показали гарну гру з безліччю цікавих, захоплюючих, інтригуючих моментів. І вболівальникам, і, безпосередньо, гравцям буде що згадати!

У підсумку змагань команди посіли такі місця:

І почесне місце і кубок пам'яті вибороли гравці ФК "Ураган" із села Скалева. Уже другий рік поспіль кубок пам'яті В.А.Михалевського їде до них;

ІІ місце в комади із Кам'янечого;

ІІІ місце посіла команда із Кальниболота;

IV місце - дісталося ФК "Альянс" із Новоархангельська;

V місце отримала ФК "Хохол" із Новоархангельська;

VI місце - у ФК із Копенкуватого.

Зокрема усі команди-учасники отримали дипломи та м'ячі від організаторів змагань. Впевнені, що це хороший подарунок. Адже, хороший м'яч для футболіста - запорука гарної гри.

По закінченню змагань, для відновлення сил і енергії, учасників пригостили смачною юшкою, пиріжками та різними іншими смаколиками.

Від імені усіх учасників турніру, жителів та гостей села висловлюємо щиру вдячність усім причетним до організації даного дійства. Насамперед сільському голові Р.Ю.Садікову, заступнику сільського голови А.В.Васильєву, старості села Кальниболота М.О.Гаврилюку, працівникам ЗДО "Барвінок", сім'ї Марачковських, працівникам КП "Добробуд" та їхньому директору В.В.Кирсті, О.В.Гончаренку, а також усім учасникам турніру.

Без вас і вашої праці проведення турніру пам'яті було б неможливим.

Сподіваємося, що наступного року ми знову зберемося, щоб позмагатися, зарядитися позитивом та енергією! І дуже хочеться щоб це відбувалося уже під мирним українським небом!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь