Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

З Днем Військово-Морських Сил ЗСУ!

Дата: 07.07.2024 08:27
Кількість переглядів: 36

 

На початку липня, а саме в першу неділю місяця, в Україні традиційно відзначають День Військово-Морських Сил України, а також День працівників морського та річкового флоту України.

Це професійне свято тих, хто цілодобово обороняє морські рубежі України та знищує загарбників на півдні нашої країни, щоденно виконує бойові завдання на суходолі, у повітрі та на морі, наближаючи нашу Перемогу, забезпечує боєготовність кораблів, а також цивільних робітників і службовців флотських установ і підприємств.

У наш непростий час усі ви стоїте на сторожі кордонів держави, надійно захищаючи кожен метр української території, та протистоїте військовій агресії країни-окупанта.

Тож вітаю усіх причетних із професійним святом! Ваша відданість справі і любов до Батьківщини гідні найвищої поваги. Бажаю щоб кожен морський похід був успішним, а хвилі морів були завжди сприятливими.

Бажаю успішних проривів і гучних перемог. Нехай хвилюється море, а не ваші серця, нехай здається ворог, а не ви. Нехай ваша служба буде простою та приємною, нехай шторми обходять стороною, а життя тішить лише сонячною погодою.

Дякую за вашу службу і захист нашої країни!

З повагою сільський голова Руслан САДІКОВ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь