Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

З Днем Святої Трійці.!

Дата: 23.06.2024 08:32
Кількість переглядів: 37

 

Сьогодні, 23 червня, християни святкують Зелені свята або Трійцю - велике православне свято, яке входить до числа дванадесятих головних свят.

Разом із зеленню, якою прийнято сьогодні прикрашати подвір’я та оселі, в наші домівки приходить Божа благодать, людські серця наповнюються добром та любов’ю. Свята Трійця зближує людей, нагадуючи про необхідність милосердя та дає нам нагоду об’єднатися, згадати про вічні духовні цінності, подарувати тепло спілкування рідним і близьким.

Нехай це свято надихає всіх вас на добрі справи, наповнює серця любов'ю до ближніх, дарує кожному сімейний затишок і добробут.

Нехай Свята Трійця береже наших воїнів-захисників та додає нам всім сил для утвердження принципів верховенства права і християнської любові у нашій незалежній державі.

Бажаємо всім міцного здоров’я, Божої ласки, твердості духу, віри в перемогу добра.

Зустрічаймо цей величний і радісний день з добрими надіями, світлими помислами й корисними справами, з вірою і впевненістю у щасливе майбутнє.

З повагою, сільський голова Руслан САДІКОВ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь