Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Зі Святом Івана Купала!

Дата: 24.06.2024 08:28
Кількість переглядів: 49

 

Сьогоднішньої ночі ми зустріли одне із найстаріших свят української культури - свято Івана Купала, яке присвячене древнім народним традиціям, а також стихіям сонця, води, трав і квітів, коханню та молодості.

Це одне з найзагадковіших і чарівних свят, яке відзначається в одну з найкоротших ночей року і наповнене давніми ритуалами: розпалювання вогнища, купання в річці, плетіння вінків з різноманітних квітів і трав, пошук таємничої квітки папороті.

Тож бажаю щоб сьогоднішнє дещо магічне свято подарувало вам нові думки, нові ідеї, враження та мрії. Нехай чарівність цього дня принесе у ваше життя багато радості, здоров'я та любові. Купальське вогнище хай зігріває ваші душі і серця.

Бажаю любити, мріяти, посміхатися! Відшукати свою папороть удачі і жити в достатку й злагоді! Притягуйте до себе тільки щастя, ніколи не втрачайте надію на щасливе майбутнє у якому у вас все складеться якнайкраще! Будьте щасливі й кохані, а все, що турбувало вас у минулому, нехай випарується, не залишаючи за собою слідів.

Нехай на вашому шляху зустрічаються добрі люди, а цього дня з кожним трапиться справжнє диво і не одне!

З повагою сільський голова Руслан САДІКОВ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь