Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Сьогодні Всесвітній день біженців

Дата: 20.06.2024 08:31
Кількість переглядів: 46

 

Сьогодні, у Всесвітній день біженців, ми висловлюємо нашу підтримку та солідарність з усіма тими, хто змушений був залишити свої домівки. На жаль, через російсько-українську війну, що триває в нашій країні вже понад два роки, ця проблема торкнулася багатьох українців.

Війна принесла багато горя і випробувань. Кожна родина, кожна людина, яка була змушена залишити свій дім, постає перед незліченними труднощами. Ми знаємо, що втратити дім, рідних та звичний спосіб життя - це неймовірно важко. Але ми також знаємо, що в нас є сила та відвага підтримати один одного в цей складний час.

Дякую всім волонтерам, громадським організаціям та просто небайдужим людям, які допомагають біженцям. Ваша підтримка є неоціненною. Ви показуєте приклад справжньої людяності та солідарності.

Разом ми зможемо подолати всі труднощі та побудувати майбутнє, де кожен відчуватиме себе в безпеці у своїх рідних домівках.

З повагою, сільський голова Руслан САДІКОВ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь