Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

З ДНЕМ ФЕРМЕРА! ВЕЛИКА ВАМ ПОДЯКА ЗА ЛЮБОВ ДО ЗЕМЛІ!

Дата: 19.06.2024 15:08
Кількість переглядів: 78

 

Щорічно, 19 червня, в Україні відзначають День фермера. Це свято відносно молоде, адже започатковане у 2020 році.

Сьогодні фермер і фермерство – це навіть не професія, а швидше спосіб життя тих людей, які не уявляють себе без землі, без пшеничного поля і вранішнього сонця, що сходить над рідною землею.

Ваша праця – це основа нашого життя, адже саме завдяки вам ми маємо свіжі продукти на столі. Ви докладаєте величезних зусиль, працюючи від світанку до заходу сонця.

У такий важкий для всієї країни час, поки наші хоробрі воїни захищають нас від ворога, ви, не втрачаючи оптимізму, продовжуєте робити свою справу. Багато з вас всебічно допомагає нашим оборонцям (фінансово, технічно, матеріально), а також людям, постраждалим від збройної агресії. І за це вам окрема подяка! Ви є гарантією того, що на наших столах завжди будуть свіжі поживні страви, а в умовах війни - це віра кожного у завтрашній день.

Ваша праця дарує нам здоров’я і добробут. Тож нехай ваші дні будуть наповнені сонячним світлом! Нехай і клімат, і погода, і настрій, і старання, і здібності, і бажання сприяли процвітанню ваших справ. Бажаю вам міцного здоров’я, щедрих врожаїв, повних загонів худоби! Родинного затишку, благополуччя, великої удачі. Нехай праця ваша завжди оцінюється достойно!

З повагою сільський голова Руслан САДІКОВ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь