Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

6 червня - День журналіста

Дата: 06.06.2024 08:31
Кількість переглядів: 55

 

6 червня - День журналіста

У цей день, як ніколи раніше, хочеться подякувати журналістам, які продовжують працювати в умовах війни, доносити правду про російську агресію та відкривати світу очі. Хтось доносить новини з передової, хтось спілкується з людьми з окупованих територій, хтось повідомляє повістку дня зі студії, хтось пояснює та дає поради на сайтах та через соціальні медіа. Робота журналіста може бути різною, але усіх їх об’єднує одна мета – боротьба на інформаційному фронті та підтримка бойового духу українців.

Бажаємо, щоб у вашій журналістській братії панували розуміння і повага, бажаємо взаємодопомоги і вірної підтримки один одного в діяльності. Нехай ні політика, ні релігія, ні уряд, ні інші фактори сучасного життя не зможуть перешкодити дотримуватися загальних принципів і солідарності журналістів.

Ми завжди пам’ятатимемо про тих журналістів, які, виконуючи свої професійні обов’язки, віддали життя за свободу і незалежність України на передовій.

З повагою, сільський голова Руслан САДІКОВ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь