Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

1 червня щорічно святкують Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2024 10:41
Кількість переглядів: 68

 

У перший день літа в Україні та усьому світі відзначають Міжнародний день захисту дітей. 

Офіційно це свято було засновано в листопаді 1949 року в Парижі на Раді Міжнародної демократичної федерації жінок. Тоді особливо гостро стояло питання про здоров'я і благополуччя дітей - час був повоєнний.

На жаль, цього року День захисту дітей в Україні знову проходить в умовах війни - вона торкнулася життя кожного маленького українця. Від початку повномасштабного вторгнення сотні тисяч дітей змушені тимчасово жити за межами України, десятки тисяч годинами проводять час у сховках, перечікуючи повітряні тривоги, тисячі діток живуть у зоні бойових дій, невідомо, скільки українських дітей викрали та вивезли за межі країни. У це свято нам, дорослим, особливо важливо підтримати дітей і показати, що ми завжди поруч.

Адже діти - це наше майбутнє. Зі щасливих дітей виростають щасливі дорослі, які здатні зробити цей світ кращим. Діти - це радість, це посмішки без причини, це прекрасний настрій, який вони дарують, це любов, якою вони діляться - щира, чесна, просто так, від усього їхнього маленького сердечка. Тож давайте берегти ці світлі та сяючі очі!

Усім діткам бажаю частіше мріяти і веселитися. Бажаю ніколи не сумувати і не сумніватися в собі. Бажаю полуничного настрою і захоплюючих історій, вірних друзів і захопливих подорожей. Нехай попереду чекає яскраве літо з повітряними кулями, смачними солодощами, великими радощами.

Зі святом вас!

З повагою сільський голова Руслан САДІКОВ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь