Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

1 червня щорічно святкують Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2024 10:41
Кількість переглядів: 80

 

У перший день літа в Україні та усьому світі відзначають Міжнародний день захисту дітей. 

Офіційно це свято було засновано в листопаді 1949 року в Парижі на Раді Міжнародної демократичної федерації жінок. Тоді особливо гостро стояло питання про здоров'я і благополуччя дітей - час був повоєнний.

На жаль, цього року День захисту дітей в Україні знову проходить в умовах війни - вона торкнулася життя кожного маленького українця. Від початку повномасштабного вторгнення сотні тисяч дітей змушені тимчасово жити за межами України, десятки тисяч годинами проводять час у сховках, перечікуючи повітряні тривоги, тисячі діток живуть у зоні бойових дій, невідомо, скільки українських дітей викрали та вивезли за межі країни. У це свято нам, дорослим, особливо важливо підтримати дітей і показати, що ми завжди поруч.

Адже діти - це наше майбутнє. Зі щасливих дітей виростають щасливі дорослі, які здатні зробити цей світ кращим. Діти - це радість, це посмішки без причини, це прекрасний настрій, який вони дарують, це любов, якою вони діляться - щира, чесна, просто так, від усього їхнього маленького сердечка. Тож давайте берегти ці світлі та сяючі очі!

Усім діткам бажаю частіше мріяти і веселитися. Бажаю ніколи не сумувати і не сумніватися в собі. Бажаю полуничного настрою і захоплюючих історій, вірних друзів і захопливих подорожей. Нехай попереду чекає яскраве літо з повітряними кулями, смачними солодощами, великими радощами.

Зі святом вас!

З повагою сільський голова Руслан САДІКОВ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь