Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

31 травня – свято останнього дзвінка

Дата: 31.05.2024 10:11
Кількість переглядів: 39

 

Більшість шкільних родин відзначили цього тижня Свято останнього дзвінка. А для навчальних закладів нашої громади цей дзвоник пролунав сьогодні.

Дякуючи Збройним Силам України, ми змогли таки провести урочисто-святкові лінійки прощання зі школою. Для більшості учнів це прощання лише на кілька місяців, а для випускників – назавжди.

Останній дзвоник завжди приносить різні емоції – і радість, і смуток водночас, адже жоден шкільний день ніколи не повториться. Не повториться той гамір на перерві, цікавинки на уроках…

Усі ви за попередній рік навчилися і дещо адаптувалися до нових реалій навчання: повітряні тривоги, які змушують бігати у сховища, часті перебої зі світлом та інтернетом, які ускладнюють навчання в режимі онлайн, і цього навчального року ви справилися з цим усим "на ура"! Учням, учителям, батькам вистачило сили, терпіння, мудрості подолати ці перешкоди. Ми вдячні вам за це!

Тож у цей чудовий сонячний день усім учням хочеться побажати щоб веселий дзвіночок дав старт веселим літнім пригодам, нехай шкільні заняття, відкриті уроки, зошити і підручники залишаться на цей час в стороні. Проведіть це літо чудово, весело, яскраво і наберіться нових сил, натхнення та прагнень на наступний навчальний рік!

Для вас же, випускники, цей дзвоник справді є останнім. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Тож нехай цей шлях буде щасливим, сповненим гарними подіями і здобутками. Будьте гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Впевненості вам у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій! І, головне – будьте чесними і добрими людьми!

А вчителям і батькам хочеться побажати ще більше мудрості та терпіння. Виховувати та навчати дітей важко, але віримо, що наші діти нас не підведуть і своїми справами доведуть, що українці – найінтелектуальніша та найрозумніша нація.

В честь цього шкільного свята сільський голова Руслан Юрійович Садіков, заступник сільського голови Артем Вікторович Васильєв та староста Вільшанського старостинського округу Олена Юріївна Гула завітали до Надлацького ліцею, Кальниболотської філії ім..Р.О.Лисенка та Вільшанської філії.

Окрім привітальних слів від адміністрації випускники 4-х, 9-х та 11-х класів отримали корисні пам’ятні подарунки, які було придбано за сприяння сільського голови Садікова Р.Ю. та депутатського корпусу. Знаємо, що вони обов'язково стануть вам в нагоді!

А також, в честь цього свята, добру справу зробив житель села Надлак Котов Олександр Олександрович. Новий ноутбук, який залишився від сина Євгена після його загибелі на фронті, Олександр подарував першій вчительці Жені - Ірині Володимирівні Вітвіцькій і її теперішнім учням, адже вважає, що тут дана техніка принесе більше користі. Ірина Володимирівна з великою вдячністю і повагою прийняла цей дар, так як це дійсно та річ, яка допоможе покращити процес навчання її нинішнім маленьким учням, а також нагадуватиме їй про одного із найкращих колишніх вихованців.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь