Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

23 ТРАВНЯ - ДЕНЬ ГЕРОЇВ УКРАЇНИ!

Дата: 23.05.2024 10:19
Кількість переглядів: 29

23 травня відзначається День Героїв або Свято Героїв — щорічне свято в Україні, встановлене на честь українських вояків та воячок — борців за самостійну соборну Українську державу, передусім лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, гайдамаків, опришків, січових стрільців, вояків Армії УНР, УГА, ОУН, УПА, а також героїв Небесної Сотні та сучасної російсько-української війни. Поки що він не є офіційним, але з приходом окупанта на нашу землю набрав ще більшої актуальності.

День Героїв — це день пам'яті усіх українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність Української держави, це свято величі духу борців за самостійну соборну Українську державу і є символом незборимості української нації. Це горде і одночасно сумне свято… Адже надто багато українських героїв розплатилися своїм здоров’ям , своїм життям заради своєї країни, заради свого народу та його майбутнього…

Ми даруємо щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє щире синівське серце до ніг Матері-України, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь.

Хай на нашій рідній землі, освяченій кров’ю Героїв, знову запанує мир і злагода. Зичимо добра кожній родині, а нашій державі – процвітання!

Світла пам’ять усім, хто віддав своє життя за рідну землю!

Слава героям, які нині боронять країну!

З повагою, сільський голова Руслан САДІКОВ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь