Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Понад 750 діб від моменту пономасштабного вторгнення окупантів Україна бореться за своє існування.

Дата: 21.03.2024 14:47
Кількість переглядів: 37

 

Понад 750 діб від моменту пономасштабного вторгнення окупантів Україна бореться за своє існування… Усі ці дні загарбники нещадно нищать усе, що є на нашій землі, а їм мужньо протистоять наші сміливі Герої-Захисники.

Ми ж, у свою чергу, не маємо права ні на мить забувати кому ми завдячуємо своїм життям. Ми повинні постійно підтримувати і допомагати нашим військовим усіма можливими способами і варіантами. Саме цим і займаються жителі нашої громади увесь цей час.

Днями, за сприяння сільського голови Садікова Руслана Юрійовича, було зібрано і передано чергову гуманітарну допомогу нашим воїнам, які боряться проти ворога на Донецькому напрямку.

Захисники 28 окремої механізованої бригади Лицарів Зимового Походу, в якій проходить службу наш земляк Бородавка Владислав, уже отримали нашу посилку і передали усім причетним до її збору величезну подяку. Адже в цих боксах зібрано багато корисного, необхідного для життя і смачного: кирки, які виготовили власноруч працівники КП «Добробуд» на чолі з директором Кирстею Віктором Васильовичем та сокири, які були закуплені ними ж; різноманітні продукти харчування, смаколики, сигарети, набори для особистої гігієни, а також 150 метрів сітки рабиці, що були придбані за кошти із зібраного одноденного заробітку (який збирається щомісячно) працівників Надлацької сільської ради та її підрозділів.

З доставкою усього цього нам допомогла волонтерка Юлія Вовнянко, яка надала промокоди для безкоштовного відправлення Новою Поштою.

Ми щиро вдячні усім, хто долучився до даної справи, хто вважає це своїм святим обов’язком. Адже тільки разом ми зможемо вибороти таку довгоочікувану і жадану перемогу, мирне небо над головою, спокійний сон! Тільки завдяки тісній співпраці і взаємопідтримці ми зможемо подолати усе!

Разом до перемоги!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь