A A A K K K
для людей із порушенням зору
Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Сьогодні в Україні відзначається День українського добровольця

Дата: 14.03.2024 13:52
Кількість переглядів: 20

 

Сьогодні в Україні відзначається День українського добровольця. Це дуже важливе свято, яке було створене на честь всіх тих, хто 14 березня 2014 року встав на захист України. Цей день було встановлено для того, щоб пам'ятати, через що довелося вже пройти нашій країні і через що вона проходить прямо зараз. А ще дата нагадує про героїзм захисників та захисниць рідної Батьківщини. Це день вшанування і вдячності за сомовідданість рідній державі.

Українці ніколи не були байдужими до свого сьогодення та майбутнього, до долі своїх сімей, друзів та земляків. Це яскрава національна риса українців — бути небайдужим до свого минулого та майбутнього. Особливо важливим цей день є зараз — у часи війни, коли військові, медики, волонтери, аграрії, водії, вчителі та інші люди об'єдналися заради того, щоб боротися з російськими окупантами.

Безмежно дякуємо кожному й кожній з вас за відданість і подвиг, мужність та витримку, справжній героїзм, відвагу, силу!!

Бажаємо вам, шановні добровольці, мужності, розуму, сили і твердості духу, енергії та оптимізму, добробуту, любові та підтримки рідних і близьких вам людей. Нехай і в мирний час у вашому житті знаходиться місце для шляхетних вчинків і подвигів, сміливості і красивих перемог!

Ви — найкращий цвіт нації і ті, ким ми пишаємося щодня! Ваша мужність і відвага завжди будуть прикладом для інших! І ми віримо, що зовсім скоро ви таки виборете Перемогу і над Україною знову буде мирне світле небо!

А ті, хто не повернувся з клятої війни, завжди житимуть у наших серцях... Пам'ять про них житиме вічно!...

З повагою, сільський голова Руслан САДІКОВ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь