A A A K K K
для людей із порушенням зору
Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Чи можуть роботодавці в інформації про вакансії зазначати інформацію щодо наявності у претендента певних особистісних компетенцій?

Дата: 01.03.2024 11:45
Кількість переглядів: 15

Фото без опису

Чи можуть роботодавці в інформації про вакансії зазначати інформацію щодо наявності у претендента певних особистісних компетенцій?

 

Так, можуть.

Насамперед нагадаємо, що інформація про попит на робочу силу/вакансії подається роботодавцем до Державної служби зайнятості за формою № 3-ПН. Форма звітності та порядок її подання затверджені наказом Міністерства економіки України від 12 квітня 2022 року № 827-22, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 25 травня 2022 року № 565/37901. Все про форму звітності за посиланням http://surl.li/ddocx.

У пункті 1.11 Відомості про вакансію (ї) форми звітності № 3-ПН передбачена можливість зазначення інформації про особистісні компетенції (особисті якості, характеристики). Така інформація викладається у довільній формі. Також може бути проставлена й відмітка Без вимог.

Примітка. Ознайомитись з ТОП-10  найбільш затребуваних умінь та  навичок на  найближчі 10 років (дослідження FORBES) можна на вебсторінці Національного агентства кваліфікацій. Перейдіть за посиланням http://surl.li/dglzf

Ви роботодавець і у вас є потреба оперативно укомплектувати вільні робочі місця?  Поінформуйте про це  Державну  службу зайнятості. Контакти філій обласного центру зайнятості та їхніх структурних підрозділів тут https://cutt.ly/oJ8G2q9

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь