Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Щирі вітання голові Надлацької громади!

Дата: 08.02.2024 10:11
Кількість переглядів: 27

Сьогодні найщиріші вітання з Днем народження висловлюємо нашому найкращому керівнику, людині, яка уміє згуртувати всіх до будь-якої роботи, який працює, не знаючи втоми – сільському голові Надлацької сільської ради Руслану Юрійовичу Садікову!

Насамперед, ми вдячні Вам за Вашу працю, за Ваш особливий талант керівника, за розуміння, компетентність і допомогу у вирішенні різних питань! За те, що Ви згуртували наш колектив в єдине ціле, і разом ми впевнено крокуємо до досягнення загальної мети.

Бажаємо Вам міцного богатирського здоров’я, нескінченного заряду оптимізму, бадьорості духу і гарного настрою, щоб ходити на роботу кожен день з посмішкою. Бажаємо завжди знати вірну відповідь і рішення на будь-яке питання та завдання, знаходити спільну мову з колегами та знайомими. Нехай завжди Вас супроводжує удача, постійно зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються радістю, світлом та любов’ю рідних і близьких.

Нехай життя буде сповнене великих ідей і світлих перспектив, завжди досягайте поставлених цілей і хай кожен Ваш день буде плідним, яскравим, насиченим! Нехай Вас оточують тільки надійні і вірні люди. Хай збувається все, чого бажається. Миру Вам, благополуччя, родинного затишку!

З повагою, колектив Надлацької сільської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь