A A A K K K
для людей із порушенням зору
Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Перемога у єРобота жительки Кіровоградщини: грантерка пече хліб та допомагає ЗСУ

Дата: 05.01.2024 10:38
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

Перемога у єРобота жительки Кіровоградщини: грантерка пече хліб та допомагає ЗСУ

 

Шлях до успішної власної справи розпочинається з любові до неї. Так сталося і з грантеркою – власницею кафе Аллою Кірюхіною.

«Все своє життя я мріяла відкрити пекарню. Чотири роки тому усе-таки вирішила в малих об’ємах випікати та реалізовувати свою продукцію (булочки, хліб, печиво, короваї, торти, напівфабрикати). З цього і почала втілюватися у життя моя мрія», – розповідає підприємниця.

Жінка згадує, що попит на хлібобулочні вироби почав збільшуватися, а місця було замало. Так Алла Вікторівна вирішила розширюватися: побудувати цех із піччю на дровах та відкрити магазин, де реалізовуватимуться напівфабрикати та власна випічка.

Проєкт «єРобота» – саме та рука допомоги, яка їй була простягнута, щоб втілити задумане. Бізнес-ідея підприємниці уже була готова. Не гаючи часу Алла Кірюхіна взялася вивчати умови програми.

Велике бажання займатися улюбленою справою допомогло отримати перемогу в урядовому проєкті.  Так у жінки з’явилася можливість на грантові кошти закупити дороговартісне обладнання, сировину для випічки та створити два робочі місця для пекарів, а згодом найняти й водія для розвезення продукції.

Перед своїми покупцями Алла Вікторівна відкрита, тому між магазином та цехом з піччю на дровах вирішила побудувати скляну прозору стіну.

До слова, грантерка випікає здобу не лише для своїх покупців. З 2014 року вона чимало волонтерить для Збройних Сил України, а з 2022-го їздить в гарячі точки та надає допомогу захисникам.

«Я хочу бути корисною! І впевнена, що домашній хліб та різна здоба прийдеться до смаку військовослужбовцям. Зі своїми колегами уже їздила до хлопців і в Миколаїв, і в Херсон», – зазначила Алла Вікторівна.

Підприємниця запевняє: «Якщо у вашій справі є любов, вона завжди знайде відгук у людей. Тому не приховуйте власні амбіції та не відкладайте мрії на потім. Реалізовуйте їх, а держава вам у цьому допоможе!»

Ця історія вкотре доводить, що можливості для реалізації ідей є, необхідно лише ними вміло скористатися. 

Нагадаємо, що проєкт єРобота – це державна програма, спрямована на допомогу у створенні власного бізнесу або розвиток вже налагодженої підприємницької діяльності, а також створення  нових робочих місць та працевлаштування безробітних.

Потребуєте консультації щодо умов надання мікрогранту на створення та розвиток власної справи? Отримайте її за телефоном: +38 (093) 478 70 81, або пишіть нам у Telegram.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь