A A A K K K
для людей із порушенням зору
Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Навчання не заради оцінок: єРобота розширить коло учнів закладу «Мозаїка» у Кропивницькому

Дата: 04.01.2024 08:52
Кількість переглядів: 29

Фото без опису

Навчання не заради оцінок: єРобота розширить коло учнів закладу «Мозаїка» у Кропивницькому

 

Освітній простір «Мозаїка» – це заклад позашкільної освіти, який вже майже 15 років успішно надає послуги у сфері навчання жителям Кропивницького.  Відтепер заклад зможе розширити коло своїх учнів завдяки проєкту єРобота.

Директорка закладу Вікторія Поляновська прагне, аби учні освітнього простору мали змогу повноцінно отримувати нові знання. «Діти – це майбутнє нашої країни», –запевняє вона.

«У навчальній частині ми керуємось принципом “лише важливе – нічого зайвого”, тобто викладаємо основні шкільні предмети, комбінуючи навчання з початковою профорієнтацією. Це дозволяє виявити схильності та здібності дітей», – розповідає Вікторія Олександрівна.

Отримавши багато запитів від батьків, директорка побачила, що попит на послуги закладу значно зростає, а місць для навчання вже обмаль. Тому жінка вирішила не втрачати шанс і взяла участь в урядовій програмі «Власна справа», яка допомагає підприємцям розвивати власний бізнес або розпочинати його з нуля.

Ознайомившись із Порядком надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, Вікторія Поляновська взялася до роботи: склала бізнес-план, подала заявку через портал Дія, пройшла перевірку своєї ділової репутації відповідним банком та презентувала бізнес-план членам комісії Кіровоградського обласного центру зайнятості. Результат не змусив себе довго чекати – ідею підприємниці було підтримано та схвалено Державним центром зайнятості.

Переважну більшість грантових коштів вона залучить на закупівлю меблів до класних кімнат; також буде придбано спеціальний проектор та офісну техніку. Щодо нових робочих місць, то в директорки закладу їх буде два – вчитель англійської мови та вчитель початкових класів.

«Не втомлююсь повторювати, що навчання потрібне не заради оцінок, а заради успіху в житті. У фокусі мають бути не бали, а виховання людини, яка здатна досягти власних цілей у житті на благо своєї країни. А спільними зусиллями ми зможемо швидко відбудувати нашу рідну Україну», – прокоментувала переможниця гранту. 

Її приклад можете наслідувати й ви. Для тих, хто просто зараз шукає для себе можливості для відкриття власної справи, нагадаємо, що за допомогою урядової грантової програми єРобота можна відкрити та розвивати бізнес, включно з переробними підприємствами. Подати заявку на отримання відповідного гранту можуть як діючі, так і молоді підприємці, які не мають досвіду ведення бізнесу.  

Потребуєте консультації? Звертайтеся до фахівців Кіровоградського обласного центру зайнятості за номером телефону: +38 (093) 478 70 81, або пишіть нам у Telegram.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь