Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

ПРИВІТАННЯ СІЛЬСЬКОГО ГОЛОВИ З НОВИМ 2024 РОКОМ!

Дата: 01.01.2024 15:22
Кількість переглядів: 47

 

Шановні жителі громади!

Підходить до завершення 2023 рік... Рік змішаних емоцій, рік радощів за кожен відвойований клаптик української землі, рік болю від втрат, рік сподівань на краще.

Так, цей рік видався для нас, як і для всіх інших українців, дуже непростим, але ми з вами впоралися з усіма випробуваннями. Ми донатили, волонтерили різними способами, підтримували один одного, як тільки могли, плідно працювали. Багато хто з нас пішли воювати... і саме завдяки їм ми можемо зараз зустріти свята. Ми разом подолали певні труднощі, які постали перед громадою і показали, що ми дружні, ми - єдині! Я дякую за це кожному з вас!

Уже стукає у двері Новий 2024 рік. За східним календарем покровителем та твариною-символом Нового року стане Зелений Дерев'яний Дракон. Це міфічна істота, яка асоціюється з мудрістю, силою, знаннями, багатством і процвітанням. Тож нехай він принесе усе це кожному з нас.

Знаємо, що зараз у більшості із нас святкового настрою практично немає, та в усіх нас всередині жевріє надія на світле майбутнє та здійснення бажань. І так як у новорічну ніч прийнято загадувати бажання, і зачасту вони збуваються, ми впевнені, що кожен українець побажає одне й те ж - перемоги для України і благополуччя для її мешканців. Віримо, що це обов'язково збудеться!

Прийміть щирі привітання із прийдешнім Новим роком! Нехай він буде добрим і спокійним для всіх. Бажаю вам щастя, любові, душевної рівноваги. Нехай попереду нас усіх чекають тільки хороші і світлі події, щоб нас оточували добрі і веселі люди, а в будинках наших завжди було затишно, тепло і мирно!

Безмежна вдячність нашим ЗСУ за надану можливість зустріти ці свята під українським небом! Честь вам, шана, повага, хвала!

З повагою, сільський голова Руслан САДІКОВ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь