Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Спільними зусиллями нашої громади робимо добрі справи для військових

Дата: 18.12.2023 10:47
Кількість переглядів: 88

Зимова пора завжди вважалася казковою. Переважно у всіх вона асоціюється зі святами, подарунками, затишними сімейними вечорами...

Для того, щоб ми з вами могли насолодитися такими моментами - там, на полі бою, цілодобово несуть варту найхоробріші з нас. Щохвилини вони відвойовують кожен клаптик української землі, зберігають наші життя, наш спокій... Ми ж, у свою чергу, віддячуємо їм різною допомогою, донатами.

Наша громада завжди дуже активно приєднується до різних зборів та інших видів допомоги. Так і цього разу - черговий автомобіль від жителів громади сьогодні прибув до військових і приступив до виконання своїх обов'язків. Даний автомобіль KIA Sorento, вартістю 4500$, було придбано за рахунок коштів зібраних з одноденного заробітку, який щомісячно здають працівники апарату сільської ради та її підрозділів, благодійного ярмарку, який проводили учні та вчителі Надлацького ліцею. Вагомий фінансовий внесок для покупки авто зробили Кирстя В.М., Бойко Я.Д., Коляда Є.І., Васильєв А.В., Хомич В.О., Гончаренко О.В., Садіков Р.Ю..

Звичайно ж, порожнім авто відправити ми не могли і завантажили його усім необхідним для військових та різноманітними смаколиками. В рамках акції "Зігрій Захисника", до якої долучилися працівники закладів освіти, учні та їхні батьки, було зібрано теплі речі для наших воїнів, чай, кава, печиво... Безліч різноманітної смачної домашньої випічки приготували працівники наших шкіл і дитячих садочків, а також звичайні небайдужі жителі громади. Волонтер із Новоархангельська Юлія Вовнянко надала енергетичні батончики, устілки для взуття з підігрівом. А Сергій Цвень - маскувальну сітку та інші гостинці.

Сьогодні сільський голова Руслан Юрійович Садіков, заступник сільського голови Артем Вікторович Васильєв та директор КП "Добробуд" Віктор Васильович Кирстя доставили все це в Рай-Олександрівку Донецької області і особисто передали захисникам, з якими служить житель нашої громади.

Захисники передають безмежну вдячність усім і кожному, хто долучився до збору коштів на авто, його придбання і доставку, збору продуктів харчування і всього іншого, необхідного для них. Окремо дякують усим діткам за власноруч виготовлені сувеніри, малюнки і листи з теплими побажаннями і словами вдячності за їхню службу. Цим усі ви вкотре виразили їм свою підтримку, свою вдячність за збережені життя.

Ми теж дякуємо усім вам за щедрість, доброту, увагу, витрачений час, за те, що постійно доводите, що ми - єдина нація, що разом - ми сила і тільки разом ми зможемо усе!

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь