Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

У НАС ЩЕ ОДНА ВЕЛИКА ВТРАТА

Дата: 06.12.2023 14:15
Кількість переглядів: 79

  Злощасна війна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, невпинно і ненажерливо забирає життя наших воїнів… Забирає незалежно від статусу, статі, віку… Забирає і відправляє їх до «небесного війська»…

Черговим воїном цього війська став зовсім юний наш Захисник Івченко Сергій Олександрович… Сьогодні ми зустріли його вдома і провели в останню путь…

Сергій народився 29 березня 2002 року у селі Плющівка Баштанського району Миколаївської області. Ріс веселим, завзятим хлопчиком.

2013 року родина переїхала до Іванівки. Тут він і проживав разом із мамою та молодшим братом. До 9-го класу навчався в Іванівській загальноосвітній школі. Запам’ятався учителям як позитивний, веселий, допитливий хлопчик, котрий дуже любив читати і був частим гостем місцевої бібліотеки. Однолітки ж його знають як щирого, справжнього друга, який міг підтримати, виручити, допомогти, порадити.

Після навчання у школі продовжив здобувати освіту у Мокрокалигірському багатопрофільному регіональному центрі професійної освіти. Здобував професію тракториста-машиніста. Після навчання деякий час працював у місті Бровари, так як не любив сидіти на місці.

У 2020 році вступив до лав ЗСУ. Служив у місті Києві при президентському полку імені Богдана Хмельницького. З 2022 року продовжив службу на контрактній основі.

В той час і познайомився з Анастасією, з якою в лютому 2023 року одружилися, стали однією сім’єю. У своєму досить таки юному віці він намагався стати хорошим батьком для донечки Яринки. І, зі слів близьких їм людей, йому це вдалося. Адже, Сергій, хоч і був дуже молодим, але завжди мріяв про хорошу дружню сім’ю.

Та, окрім цього, він був палким патріотом своєї країни і вважав, що обов’язково має йти на фронт. Як і іншим нашим Захисникам, йому було нелегко. Отримав поранення, а згодом і контузію. Певний час перебував на лікуванні і реабілітації. Але все одно повернувся на фронт. Це повернення і стало для нього фатальним.

Через декілька днів, 30 листопада, під час виконання бойового завдання поблизу Авдіївки Донецької області, життя Сергія обірвалося внаслідок мінометно-артилерійського обстрілу.

Неможливо висловити те, що відчуває зараз кожен житель громади. А ще важче уявити, яке горе переживаєте ви – рідні і близькі нашого Героя. Адже це тяжка непоправна втрата.

Жодними словами не втамувати цей пекучий біль та не загоїти рани в душі. Сумуємо разом з вами, низько схиляємо голови у скорботі.

Від імені усіх жителів громади, під час церемонії прощання з Героєм, звернувся до присутніх сільський голова Садіков Руслан Юрійович. Висловив щирі слова співчуття й підтримки матері, дружині та всій родині загиблого. Від імені військових та побратимів Сергія виступив військовий комісар Бобко Роман Олександрович.

Світлий спомин про мужнього Захисника України назавжди залишиться в наших серцях.

Вічна пам’ять тим, хто ціною власного життя захищає нас, нашу державу від російського окупанта.

Вічна слава Герою! 

Вічна пам’ять!

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь