Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

День Святого Миколая є одним із найочікуваніших свят

Дата: 06.12.2023 14:46
Кількість переглядів: 25

Зимовий період – найулюбленіший час більшості дітей! Чому? Бо саме взимку найбільше свят і омріяних подарунків – іграшок, різноманітних смаколиків!..

День Святого Миколая є одним із найочікуваніших свят і саме він відкриває низку різдвяних і новорічних урочистостей. Саме цього дня у селах та містах України зазвичай запалюють новорічну ялинку.

Але цьогоріч це свято знову затьмарене війною... Ми не можемо відсвяткувати його з таким розмахом, як хотілося б. Та, попри все, хочеться подарувати діткам хоч трішки щасливих моментів, щирих позитивних емоцій, які їм запам'ятаються надовго, і, можливо, на все життя.

Саме з цією метою наші керівники громади, а саме сільський голова Руслан Юрійович Садіков та заступник сільського голови Артем Вікторович Васильєв, завітали до закладів дошкільної та загальної середньої освіти. В теплій дружній атмосфері вони поспілкувалися з вихованцями закладів. Діти розповіли їм про свої мрії, бажання, про те, як вони благають Миколая щоб якнайшвидше настав мир в Україні і у світі.

Руслан Юрійович і Артем Вікторович у свою чергу поділилися з дітьми своїми дитячими спогадами, своїми дитячими бажаннями і мріями. Ну і, звичайно ж, не залишили їх без подаруночків. Кожен із здобувачів освіти і вихованців дитячих садочків отримав солодкий презент "від Миколайчика". Дітки ж віддячили їм за подарунки цікавими тематичними віршами, піснями.

Звичайно ж, не забули і тих, хто проживає у відділенні стаціонарного проживання територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Надлацької сільської ради. Його жителі були приємно вражені і радісно зустріли наших керівників у своєму домі. Поспілкувалися, пожартували, отримали пакунки від Миколая та зарядилися позитивом на весь день!

Також солодкі сюрпризи отримали дітки із сімей, які в даний час перебувають у складних життєвих обставинах та сімей ВПО, які проживають на нашій території.

Уцей святковий день хочеться привітати усіх вас! Нехай Святий Миколай захищає ваш дім від зла та бід, приносить щастя та любов, допомагає в будь-якій дорозі! Нехай життя ваше завжди буде сповнене великими і маленькими чудесами! Нехай настрій завжди буде святковим. Добра усім вам, радості, світлих надій, щирої любові рідних. І нехай Святий Миколай наблизить нашу Перемогу, яку з великим нетерпінням чекають усі українці!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь