Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Чи може посередником пропонуватися робота за кордоном, що має ознаки неформальної зайнятості?

Дата: 07.12.2023 09:15
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

Чи може посередником пропонуватися робота за кордоном, що має ознаки неформальної зайнятості?

Ні, не може.

Суб’єкту господарювання, який надає послуги з посередництва у працевлаштуванні за кордоном, забороняється, серед іншого, пропонувати громадянам роботу, що має ознаки неформальної зайнятості, а також таку, що приховує справжню мету та предмет роботи, або залучати до роботи, яка не визначена трудовим договором (контрактом). Це врегульовано Законом України Про зайнятість населення”.

Примітка. Цей матеріал є продовженням низки матеріалів до Міжнародного дня боротьби за скасування рабства, який відзначається щорічно 2 грудня (попередній розміщений на сторінці обласного центру зайнятості у соціальній мережі Facebook на 2листопада 2023 року, посилання тут  http://surl.li/ntcqm.

З іншою інформацією з питань протидії торгівлі людьми можна ознайомитися на вебсторінці Міністерства соціальної політики України http://surl.li/nsrow

Все про Міжнародний день боротьби за скасування рабства за посиланням http://surl.li/npjcw

У вас є запитання і вони пов’язані зі сферою зайнятості? Звертайтеся до обласного центру зайнятості, філій чи їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування або телефонуйте на гарячу лінію обласного центру зайнятості https://is.gd/MvNvro.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь