Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

1 жовтня уся країна відзначає День захисників і захисниць України.

Дата: 02.10.2023 10:30
Кількість переглядів: 64

З міркувань безпеки в громаді попередньо провелися урочистості з цього приводу, на яких жителі громади зібралися, щоб вшанувати усіх, хто в різні часи обороняв та боронить нині наш суверенітет і територіальну цілісність.

Україна має унікальну історію воїнства. Кожна її сторінка сповнена звитягами різних поколінь оборонців рідної землі, які сформували особливий характер та образ сучасних захисників і захисниць України. Їхніми провідними рисами є патріотизм і відчайдушність, відвага і честь.

У повномасштабній війні, розв’язаній рф, українці зі зброєю в руках знову боронять незалежність не лише власної держави, а й країн Європи.

Сьогодні світ знову зіткнувся з режимом, який прагне поділити кордони й прямує до новітнього тоталітаризму, який отримав назву «рашизм».

Сьогоднішня війна – не лише за майбутнє, а й за наше минуле – за правдиву історію та пам’ять про борців за незалежність і жертв злочинів, вчинених комуністичним і рашистським режимами.

Війна формує та гартує усіх нас. Своїм героїзмом ми викликаємо повагу і змінюємо світ. Боремося за свободу та незалежність, за утвердження національної гідності.

Під час урочистих заходів лунали слова безмірної вдячності і шани нашим Захисникам і Захисницям, заклики любити і цінувати рідну країну, бути справжніми патріотами рідної держави.

Перед присутніми виступив сільський голова Руслан Юрійович Садіков. Від імені усіх жителів громади він привітав наших воїнів, побажав усім повернутися додому живими, подякував за їхню відважність, мужність, патріотизм. А також, привітав присутню на заході дівчину-захисницю з нашої громади, яка боронить нашу країну – жительку села Надлак Микитенко Валерію Валеріївну. Незважаючи на свій досить юний вік вона проявила неймовірну мужність і однією з перших стала на захист рідної землі.

Тож, ми вітаємо усіх Захисників і Захисниць зі святом мужності і патріотизму, святом історії і добра! Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних. І після будь-яких баталій, які часто трапляються у повсякденному мирному житті, вдома на вас завжди чекають рідні і близькі вам люди. Міцного здоров’я Вам, успіхів та надійного тилу! І нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!

Дякуємо ВАМ за відданість своїй державі, за сміливість та відвагу, якими ВИ здобуваєте перемогу. Ви довели, що є достойними нащадками українського козацтва. Вклоняємося ВАМ до землі! Завдяки ВАМ ми можемо ходити по рідній землі та робити звичні справи. Повертайтеся додому живими!

Водночас пам'ятаємо подвиг загиблих героїв, і ця пам’ять житиме завжди у наших серцях. Вони для нас приклад мужності та любові до України, приклад відданості і патріотизму. Вічна шана загиблим!

Вічна слава живим!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь