Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Компенсація за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю: усі деталі тут

Дата: 22.09.2023 08:57
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Компенсація за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю: усі деталі тут

 

Наприкінці серпня Уряд запровадив програму, за якою роботодавець, що працевлаштував людину з інвалідністю та підготував для неї робоче місце, має можливість отримати компенсацію вартості облаштування такого місця.  Передусім слід відзначити, що головна мета програми — посилити зацікавленість роботодавців до працевлаштування людей з інвалідністю і, своєю чергою, надати можливість обмежено придатним громадянам повернутися до активної зайнятості та соціалізуватися. 

Відтак, роботодавець, який надав роботу людині  з першою або другою групою інвалідності та підлаштував під її потреби робоче місце,  може  отримати грошову компенсацію у сумі, що не перебільшує 100,5 тис. грн - за осіб з інвалідністю І групи та до 67 тис. грн - за облаштування робочих місць для людей з інвалідністю ІІ групи.

Як роботодавцю отримати компенсацію фактичних витрат за облаштування робочих місць для осіб з інвалідністю? Які є особливості отримання даної послуги? Відповіді на ці та інші питання в статті на нашому порталі.

Детальніше про послугу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь