Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Українські військові розвідники відзначають 7 вересня професійне свято. День воєнної розвідки України.

Дата: 07.09.2023 15:22
Кількість переглядів: 87

Сьогодні, 7 вересня, відзначають День воєнної розвідки України.

Офіційне професійне свято українських військових розвідників було започатковане 1 червня 2007 року указом тодішнього глави Міністерства оборони України.

Згідно із ним, святкування Дня воєнної розвідки щороку відбувається 7 вересня. Адже саме цього дня 1992 року було підписано указ президента України про створення розвідувального органу при Міністерстві оборони України.

Тож вітаємо вас, українські розвідники! Ваша робота є надзвичайно важливою та відповідальною. Ви щодня ризикуєте своїм життям, щоб забезпечити нашу країну необхідною інформацією. Ваша мужність, самовідданість і професіоналізм є прикладом для нас усіх. Дякуємо вам за ваш внесок у захист України. Дякуємо вам за вашу сміливість, відвагу і патріотизм.

Бажаємо завжди бути в курсі всіх подій, що відбуваються й уміти розплутувати будь-який клубок завдань. Успіхів, кмітливості та завзятості, а також упевненості, бравих сил і непереможного бойового духу!

З повагою, сільський голова Руслан САДІКОВ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь