Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

А наша громада продовжує допомагати Збройним Силам України

Дата: 06.09.2023 13:34
Кількість переглядів: 98

Цими днями ми вкотре довели свою українську єдність, згуртованість, щедрість.

Одному з підрозділів ЗСУ, який в даний час знаходиться на передовій лінії захисту України на Бахмутському напрямку, для виконання бойових завдань терміново знадобився автомобіль, так як їхній попередній був знищений ворогом. В даному підрозділі воює один із наших земляків.

За ініціативи сільського голови Садікова Р.Ю. та заступника сільського голови Васильєва А.В. було вирішено передати кошти, що були зібрані за рахунок одноденного заробітку, який шомісячно здають для допомоги військовим працівники апарату сільської ради та її підрозділів, для покупки даного авто.

Вагомий фінансовий внесок для придбання бойового авто зробили також Васільєв В.А., Назаренко Я.В., Коляда Є.І., Коляда Л.І., Кирстя В.М., і, звичайно ж, кожен житель громади, та й не тільки нашої, який допоміг навіть кількома гривнями. Кожен із вас вніс свою частинку для захисту країни!

Зібравши потрібну суму, представники з громади, а саме Садіков Р.Ю., Васильєв А.В. та Назаренко Я.В., одразу вирушили за автомобілем до Чернівців.

Так як відправити автівку на передову пустою ми не могли (не в наших правилах це) – завантажили її тушкованкою та іншими консервами, різними крупами від жителів громади; енергетичними батончиками від Юлії Вовнянко з Новоархангельська; смачною, запашною випічкою від невтомних працівниць ПТУ №30 с.Торговиця, директором якого є Романій О.М., а також іншими різноманітними смаколиками, які надали для наших Захисників Корінна А.А. та Лут А.С. із с.Надлак та Мерзецька Л.С. із Кальниболота.

Оперативну доставку авто і продуктів харчування на передову здійснили особисто сільський голова Садіков Р.Ю., заступник сільського голови Васильєв А.В. та директор КП «Добробуд» Кирстя В.В., за що хлопці з передової їм були щиро вдячні. Позашляховик Land Rover уже приступив до виконання своїх основних завдань.

Захисники передають безмежну вдячність усім і кожному, хто причетний до збору коштів на авто, його придбання та доставки, збору та передачі їм продуктів харчування. Для них ваша допомога, ваш прояв щедрості, ваш витрачений час є найвищим проявом вашої підтримки. Це вкотре доводить їм, що воюють вони недаремно.

А ми, в свою чергу, висловлюємо безмежну вдячність їм за те, що стоять на сторожі наших життів, ризикуючи своїм. Низький уклін вам!

Обіцяємо, що і надалі допомагатимемо Захисникам країни різними можливими для нас методами! Адже, тільки разом ми зможемо вибороти довгоочікувану перемогу!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь