Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

14 липня 2023 року відбулася чергова 31-а сесія восьмого скликання Надлацької сільської ради, під головуванням сільського голови Садікова Руслана Юрійовича.

Дата: 20.07.2023 08:58
Кількість переглядів: 84

На порядок денний було винесено ряд важливих питань.

1-м питанням стало обговорення проєкту Стратегії розвитку Надлацької територіальної громади. Її буде представлено для ознайомлення жителів на офіційному сайті громади.

2. «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Надлацької сільської ради».

3. «Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Надлацької сільської ради Голованівського району Кіровоградської області».

Відповідно до них було прийнято рішення регуляторних актів з урахуванням пропозицій Державної регуляторної служби України щодо удосконалення проектів рішень відповідно до визначених Законом принципів адекватності та ефективності державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності.

4. Про внесення змін до рішення сільської ради від 23.12.2022 року №1107 «Про бюджет Надлацької сільської територіальної громади на 2023 рік».

Під час розгляду цього питання було вирішено:

- Перенаправити кошти в розмірі 2 млн.грн., що були призначені для адміністративної будівлі ЦНАПу на проведення капітального ремонту даху в Кальниболотській філії ім..Р.О.Лисенка Надлацького ліцею Надлацької сільської ради Голованівського району Кіровоградської області;

- Додати 40 тис.грн. на харчування дітей Надлацького, Кальниболотського, Вільшанського закладів дошкільної освіти;

- Виділити 15 тис.грн. на виготовлення технічної документації для Кальниболотського СБК;

- Виділити 100 тис.грн. на виконання протипожежних недоліків у Надлацькому СБК;

- Надати субвенцію 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Кіровоградській області на закупівлю автомобільної радіостанції.

5. «Про затвердження звіту про виконання бюджету Надлацької сільської територіальної громади за І півріччя 2023 року».

Станом на 01.06.2023 року бюджет сільської ради виконано на 105,4%.

6. «Про внесення змін до рішення сільської ради №1116 від 23.12.2022 року «Про затвердження Програми розвитку житлово-комунального господарства Надлацької сільської територіальної громади на 2023-2025 роки»;

7. «Про внесення змін до «Програми соціального захисту ветеранів війни, допомоги учасникам бойових дій, членам сімей загиблих (померлих) учасників АТО/ООС, військовослужбовців, які загинули під час повномасштабного вторгнення рф на територію України та громадян, які потерпіли від надзвичайної ситуації техногенного та природного характеру на 2023 рік».

Щодо цієї програми заслухали пропозицію сільського голови Садікова Р.Ю. збільшити одноразові виплати усім, хто потрапляє під дані категорії. Раніше розмір одноразової виплати становив 2 тис.грн., відтепер становитиме 5000 грн..

8,9,10 питання – «Про внесення змін до рішень сільської ради від 25.11.2022 року №1061, №1062, №1063 про затвердження земельних ділянок з метою виготовлення документів на водні об’єкти в с.Кальниболота та с.Приют для подальшого надання права оренди, що сприятиме наповненню бюджету сільської ради.

Щодо решти земельних питань було прийнято рішення надати дозволи жителям громади на виготовлення технічної документації на земельні ділянки та інші відповідні рішення.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь