Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Благодійна організація "Українська фундація "Мрія"

Дата: 19.07.2023 09:36
Кількість переглядів: 192

Благодійна організація "Українська фундація "Мрія" (далі - Фундація) допомагає родинам полонених, зниклих безвісти, загиблих і померлих Захисників і Захисниць України. Протягом 2022       2023 років Фундація працює

надаючи допомогу з юридичними аспектами, психологічну допомогу батькам і дітям, матеріальну допомогу та суттєву інвестицію в розвиток і освіту дітей.

  З метою забезпечення швидкого реагування на запит та надання допомоги на місці на початку травня місяця поточного року відкрито Кіровоградське регіональне представництво благодійної організації "Українська фундація "Мрія" (далі - РП). Під опікою РП наразі знаходиться більше 50 родин, яким надається допомога кількома напрямками, зосереджуючись на юридичній та гуманітарній підтримці.

Інформацію про діяльність РП можна отримати за посиланням: http://surl.li/jedpd.

Звернутися до РП можна за адресою: м. Кропивницький, вул. Євгена Чикаленка 1 А, оф. 306, тел. +380 99 015 71 81, mriya2023krop@gmail.com.

Наразі Фундацією проводяться акція «Літо без війни» в рамках якої у співпраці з низкою оздоровчих закладів в Україні та за кордоном діти мають можливість оздоровитися. Стартує акція «Перше вересня», що дасть змогу майбутнім першокласникам з числа тих, якими опікується Фундація отримати необхідний укомплектований шкільний «набір першокласника».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь