A A A K K K
для людей із порушенням зору
Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Дорогі земляки! До Вашої уваги представлено Стратегію розвитку Надлацької сільської територіальної громади до 2027 року.

Дата: 18.07.2023 08:03
Кількість переглядів: 80

Попри війну громада мусить бути життєздатною та підтримувати всі процеси в ній. Реформа децентралізації створила нові можливості, які важливо правильно використовувати. Стратегія розвитку дозволить нам визначитися, як буде розвиватися громада в майбутньому.

Співпраця з органами державної влади, підприємствами, організаціями та установами метою якої є розвиток нашої територіальної громади, в якій кожний громадянин матиме можливість працювати та отримувати гідну заробітну плату,  задовольняти свої духовні та культурні потреби, розвиватися фізично. Отримувати комунальні й соціальні послуги на рівні кращих національних стандартів. Ми віримо, що підприємства, які працюють сьогодні та будуть створені у майбутньому у нашій громаді зможуть бути конкурентоспроможними не тільки на Кіровоградщині, а і по всій Україні. Громада відкрита для усіх інвесторів, які прагнуть розвивати свій бізнес і які готові стати єдиною з нами родиною в питаннях використання нашого потенціалу і можливостей для розвитку свого бізнесу. Географічне розташування та природні ресурси території дозволяють створювати екологічно чисту продукцію, впроваджувати інноваційні технології не тільки сільськогосподарського виробництва, а і у сферах енергетики, інформаційних технологій, будівництва тощо.

Стратегія розвитку громади є живим документом, до якого можуть (і повинні) вноситися зміни, щоб максимально скористатися усіма можливостями розвитку і мінімізації ризиків. На моє глибоке переконання разом нам під силу реалізувати усе задумане. Адже наша робота стане новим поштовхом  у розвитку інфраструктури та покращення якості життя мешканців Надлацької сільської територіальної громади.                                                          

Запрошую до співпраці всіх громадян нашої громади!           

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь