Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Навчайтеся в Одесі на слюсаря-сантехніка: для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне

Дата: 13.07.2023 16:42
Кількість переглядів: 66

Фото без опису

Навчайтеся в Одесі на слюсаря-сантехніка: для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне

 

Хочете здобути професію, яка допоможе підтримувати власне помешкання у справному стані та буде затребуваною на ринку праці? Пропонуємо професійне навчання за професією слюсар-сантехнік. Саме завдяки такому робітнику системи водопостачання та водовідведення функціонують безперебійно.

Кваліфіковані викладачі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості навчать вас монтувати та експлуатувати санітарно-технічне обладнання, а також розкажуть про усі тонкощі цієї робітничої професії.

Термін навчання – 5,5 місяців. Початок – 31 липня 2023 року.

По закінченню кваліфікований слюсар-сантехнік зможе працювати не тільки на будівельних майданчиках, підприємствах та у комунальних закладах, а й відкрити власну справу і надавати послуги населенню.

Тож якщо ви бажаєте зайняти своє місце на ринку, телефонуйте номером +38 (066) 581 87 84 та дізнавайтеся деталі навчання. Для зв’язку пропонуємо й наший Telegram-канал - t.me/dcz_kir

Звертаємо вашу увагу, що для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне, для інших – навчання можливе на платній основі.

Онлайн-графік формування навчальних груп Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості можна переглянути за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь