Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Марафон з Data-Analysis: зареєструйтеся та зробіть крок до успішної кар'єри у сфері ІТ

Дата: 13.07.2023 16:35
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

Марафон з Data-Analysis: зареєструйтеся та зробіть крок до успішної кар'єри у сфері ІТ

 

Є бажання змінити своє життя, мати потужні професійні перспективи та високу зарплатню? Приміряйте на собі професію Data Analyst і станьте фахівцем, якого будуть хантити провідні IT-компанії!

Цікаво? Дізнатися більше про  цю професією ви зможете на безкоштовному онлайн-марафоні з Data-Analysis, що стартує 17 липня 2023 року.

Відкритий онлайн-марафон – це чудова нагода випробувати свої найсвіжіші ідеї і отримати зворотний зв'язок. Цей захід буде корисним як для  початківців, які хочуть зрозуміти, з чого почати та розвиватися у сфері ІТ саме йому, так і для профі, які хочуть вдосконалити свої навички.

Реєструйтеся на безкоштовний онлайн-марафон за посиланням https://is.gd/32cUKz

Ви вже вправний IT-фахівець і є бажання працювати на самого себе? Подавайтеся на «єРобота» та вигравайте грант на створення чи розвиток власного бізнесу!

Є бажання підвищити власні професійні компетенції за сприяння Державної служби зайнятості? Професійне навчання за різними його формами до ваших послуг! Отримати консультації щодо професійного навчання можна у найближчому центрі зайнятості за місцем вашого перебування або ж слідкуйте за онлайн-графіком - http://surl.li/cbiig.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь