Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Граємо за Україну разом!

Дата: 07.07.2023 13:42
Кількість переглядів: 82

6 липня для кальниболотчан - важливий день. Адже саме цього дня вони відзначають День народження свого рідного села Кальниболота. Зазвичай вони це роблять гучно та весело, але вже другий рік поспіль ситуація в країні, нажаль, не дозволяє цього зробити...

Та, попри все, за сприяння сільського голови Садікова Р.Ю. та його заступника Васильєва А.В. нам знову таки вдалося організувати та провести традиційний футбольний турнір під гаслом "Граємо за Україну разом!". Головною нагородою цього турніру є перехідний кубок пам'яті В.А.Михалевського, котрий ще багато років тому започаткував цю футбольну традицію, адже він був палким шанувальником цього виду спорту. Тому нашим обов’язком є – пам’ятати про це, шанувати і підтримувати багаторічну традицію.

Цього року за кубок пам’яті змагалися між собою 5 футбольних команд. І навіть примхи погоди не змогли завадити проведенню щорічного турніру. А наші команди вкотре довели, що вони справжні спортсмени й ніщо не може їм стати на заваді перед поставленою метою – ні жахлива спека, ні рясна злива, ні гроза… Глядачі мали змогу поспостерігати за цікавими захоплюючими моментами гри, попереживати разом з гравцями, а також порадіти кожному забитому м'ячу.

За результатами турніру команди посіли такі місця:

1 місце і кубок пам'яті В.А.Михалевського вибороли футболісти ФК "Ураган" зі Скалеви;

2 місце - ФК «Кальниболота»;

3 місце - ФК "ДЮСШ" із Новоархангельська.

Дипломи за участь отримали команди із Надлака і Кам’янечого. Команди-переможці окрім дипломів одержали в подарунок ще й м’ячі, які будуть корисними у тренуваннях.

Сільський голова Руслан Юрійович Садіков виступив зі словами привітань та нагородив команди. Кубок пам'яті переможцям вручила донька В.А.Михалевського Анастасія Марачковська зі своєю сім’єю. Вона подякувала всім учасникам футбольного турніру за участь і прекрасну гру.

Після цього учасників турніру частували смачною юшкою, козацькою кашею та іншими смаколиками.

Було помітно, що усі учасники змагання та глядачі отримали приємні враження та позитивні емоції.

Окрім традиційного турніру в приміщенні Будинку культури для жителів та гостей села було організовано виставку місцевих майстринь декоративно-ужиткового мистецтва. Кальниболотчанки Людмила Литвиненко, Світлана Скидан, Олена Присяжнюк, Катерина Мниха, Марія Коляда та Оксана Кулахсзян презентували присутнім свої прекрасні витвори мистецтва різної складності виконані в різних техніках. Своєю діяльністю вони активно сприяють залученню інших громадян до надбань національної культури та спонукають інших до її розвитку. За цей свій вагомий внесок у культурно-мистецьке життя громади кожна із них отримала подяки і солодкі подаруночки.

Ще одним чудовим заходом цього дня став вітальний концерт, де працівники та аматори культури представили до уваги глядачів свої співочі та акторські таланти. З вітальним словом виступив староста села Гаврилюк Микола Олександрович. В залі лунали патріотичні та народні пісні, які закликали любити рідний край, родину, рідну землю. Панував позитив та хороший настрій.

Хочемо подякувати усім, хто допоміг в організації заходу та тим, хто виступив спонсорами: Надлацькій сільській раді, Садікову Р.Ю., Васильєву А.В., місцевому старостинському округу, Гончаренку О.В., сім’ї Марачковських, КП "Добробуд", працівникам культури та працівникам дитячого садочку "Барвінок" – з вашою злагодженою роботою усе вдається набагато легше і краще! Не перестаємо дякувати і нашим Захисникам, адже тільки завдяки їм наші домівки цілі, наші життя збережені і ми мали змогу провести дані заходи.

Після всього залишається тільки сподіватися, що наступного року зможемо відзначити цей день яскравіше і уже у повністю вільній країні і під мирним небом!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь