Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Ще одна хороша новина в нашій громаді від наших друзів з Польщі.

Дата: 27.06.2023 16:35
Кількість переглядів: 72

Мабуть у нашій громаді не лишилося жодної людини, яка б не знала про нашу нову спецтехніку, а саме – сучасну пожежну машину марки JELCZ, яка прибула до нас на початку квітня із Гощина (Польща), в якості подарунку від польських друзів. На додачу до неї отримали ще й професійне спорядження для пожежників та бойову форму.

Сьогодні ж, 27 червня, ми отримали ще один, не менш приємний подарунок – ще одну сучасну машину для покращення виконання обов’язків місцевої пожежної команди Надлацької громади. Порівняно із наявними в нашій МПК пожежними автомобілями, дана марка має певні переваги.

Урочисту передачу важкої спецпожежної машини марки JELCZ, яку прийняв сільський голова Надлацької сільської ради Руслан Юрійович Садіков, здійснив мер Гощинської комуни Вальдемар Копчинський у селі Длуговоля (Польща).

Разом з автомобілем до нас приїдуть ще 3 комп’ютери та 1 генератор, які нам також подарували наші друзі з Польщі.

Керівництво та жителі Надлацької територіальної громади щиро вдячні кожному, хто причетний до цих подій, за співпрацю та надання допомоги в удосконаленні матеріально-технічної бази місцевої пожежної команди. Ми цінуємо ваш прояв щедрості і доброти, вашу гуманність і підтримку у такий нелегкий для всієї України час та вагомий внесок у розвиток нашої громади.

Нехай кожен ваш шляхетний вчинок спонукає до дій інших, а люди віддячують вам добром та повагою. Щиро бажаємо успіхів і процвітання в усіх справах, великих можливостей, реалізації задумів і планів!

Сподіваємося на дружні відносини в подальшому та плідну співпрацю наших громад!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь