Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Сьогодні, 2 червня, відбулося чудове свято в одних із наших найменших жителів громади – випускників Кальниболотського закладу дошкільної освіти «Барвінок».

Дата: 02.06.2023 16:22
Кількість переглядів: 46

Відсьогодні цих 14 маленьких сонечок підуть у доросліше життя, стануть більш самостійними та серйознішими. Усі вони були гарними вихованцями свого садочку і їхні молодші друзі та вихователі обов’язково за ними сумуватимуть…

А от наші випускники, мабуть, не встигатимуть сумувати, адже на них чекає бурхливе шкільне життя, сповнене цікавих уроків, шалених перерв, веселих заходів… Але вони завжди дякуватимуть своїм вихователям і пам’ятатимуть всю ту ласку і тепло, яку отримали від них.

Під час святкового дійства дітки показали наскільки щирими патріотами своєї країни вони є, наскільки вихованими, добрими, розумними, дружними вони підуть до першого класу.

А також майбутні першачки сьогодні приймали гостей. До них завітали: сільський голова Надлацької сільської ради Руслан Юрійович Садіков, заступник сільського голови Артем Вікторович Васильєв, староста с.Кальниболота Микола Олександрович Гаврилюк, директор КП «Добробуд» Віктор Васильович Кирстя та майбутня перша вчителька наших випускників – Ірина Володимирівна Шкуренко.

Малюки вислухали багато привітань від гостей та отримали корисні подарунки у вигляді шкільних рюкзаків, наповнених різним канцелярським приладдям, котрі вручили їм Руслан Юрійович та Артем Вікторович. Подарунки, придбані за сприяння сільського голови та депутатського корпусу, обов’язково стануть в нагоді для навчання, за що їм дуже вдячні батьки випускників.

Тож, в добру путь, малюки! Нехай шкільне життя буде безмірно цікавим, веселим та насиченим позитивними подіями! До зустрічі у школі!

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь