A A A K K K
для людей із порушенням зору
Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

День героїв

Дата: 23.05.2023 14:03
Кількість переглядів: 44

Щорічно 23 травня також відзначається День Героїв або Свято Героїв — щорічне свято в Україні, встановлене на честь українських вояків та воячок — борців за самостійну соборну Українську державу, передусім лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, гайдамаків, опришків, січових стрільців, вояків Армії УНР, УГА, ОУН, УПА, а також героїв Небесної Сотні та сучасної національно-визвольної московсько-української війни. Поки що він не є офіційним, але з приходом окупанта на нашу землю набрав ще більшої актуальності.

День Героїв — це день пам'яті усіх русинів-українців, що присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність Української держави, це свято величі духу українських вояків та воячок — борців за самостійну соборну Українську державу і є символом незборимості української нації. Це горде і одночасно сумне свято… Адже надто багато українських героїв розплатилися своїм здоров’ям і, найголовнішим, життям заради своєї країни…

Ми даруємо щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє щире синівське серце до ніг Матері-України, чий героїчний чин став прикладом для майбутніх поколінь.

Хай на нашій рідній землі, освяченій кров’ю Героїв, знову запанує мир і злагода. Зичимо добра кожній родині, а нашій державі – процвітання!

Світла пам’ять усім, хто віддав своє життя за рідну землю!

Слава героям, які нині боронять країну!

З повагою, сільський голова Руслан САДІКОВ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь