A A A K K K
для людей із порушенням зору
Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

З ДНЕМ МОРСЬКОЇ ПІХОТИ УКРАЇНИ!

Дата: 23.05.2023 13:52
Кількість переглядів: 71

Сьогодні, 23 травня, відзначається День морської піхоти України. Раніше, від 2014 до 2017 року, в Україні існував День морських піхотинців, який припадав на 16 листопада. Але 2018 року наказом президента України новою датою святкування стало 23 травня. Її вибрали не випадково. Саме цього дня 1918 року гетьманом Павлом Скоропадським була сформована бригада морської піхоти у складі 3 полків.

Морська піхота – це еліта не лише Військово-Морських сил, але й в цілому Збройних сил України. Її гасло "Вірний завжди" означає, що мужнє плече морського піхотинця надійно забезпечує мир і спокій українців, і ми поправу цим пишаємося.

З початком повномасштабного вторгнення морські піхотинці одними з перших зустрічали ворожі колони та ціною власних життів зупиняли їх просування в глиб країни. Честь і слава їм за це та низький уклін від усього українського народу

Сьогодні, у ваш професійний день, бажаємо вам легкої служби, нових перемог, миру і добра в родинах. Нехай хвилюється море, але не ви, нехай піхота проривається завжди і всюди, завжди досягайте своїх мрій та життєвих цілей. Міцного здоров'я вам усім, величезних сил, незгасного вогню в серці, неймовірної мужності та відваги!

Безмежно дякуємо за любов та відданість Україні! Нехай кулі вас оминають!

З повагою, сільський голова Руслан САДІКОВ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь