A A A K K K
для людей із порушенням зору
Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

За якими формами здобуття освіти проводиться професійне навчання безробітних?

Дата: 11.05.2023 09:15
Кількість переглядів: 63

За якими формами здобуття освіти проводиться професійне навчання безробітних?

 

Відповідно до пункту 16 Порядку професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації зареєстрованих безробітних, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2023 року № 264 (далі – Порядок), професійне навчання безробітних здійснюється за очною (денною, вечірньою), дистанційною, мережевою, індивідуальною (на робочому місці, на виробництві), дуальною формами здобуття освіти або шляхом їх поєднання.

Професійне навчання безробітних може здійснюватися у групах (від 7 до 30 осіб) або шляхом індивідуального навчання за освітніми програмами, які розроблені на основі стандартів освіти, професійних стандартів, типових навчальних планів та типових навчальних програм, та індивідуальними робочими навчальними планами.

Примітка. Наведений матеріал є черговим в серії запитань-відповідей щодо застосування норм Порядку. Попередній матеріал був розміщений на сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у соціальній мережі   Facebook  08 травня 2023 року.

З окремими питання організації навчання безробітних за дуальною формою можна ознайомитись на вебсторінці Державного центру зайнятості за посиланням https://is.gd/reCMeu

Є бажання за сприяння Державної служби зайнятості пройти професійне навчання за професіями, актуальними на ринку праці? Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут https://is.gd/20aDFB Ми є у Telegram t.me/dcz_kir

 

#служба_зайнятості#Правовий_порадник_шукача_роботи

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь