Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Соціальна робота в умовах воєнного стану: від навчальних курсів до місії життя

Дата: 10.05.2023 10:04
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

Соціальна робота в умовах воєнного стану: від навчальних курсів до місії життя

 

        Ви соціальний працівник чи плануєте реалізуватися у сфері соцзахисту? Про те, як надаються соціальні послуги під час воєнного стану, – на курсах цільового призначення за навчальною програмою «Соціальна робота в умовах воєнного стану». Державна служба зайнятості запрошує всіх бажаючих                            22 травня 2023 року.

Викладачі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості всього за тиждень ознайомлять вас із проблемами і тенденціями розвитку соціопростору в умовах воєнного стану. Також ви дізнаєтеся про спрощений  на сьогодні механізм надання соціальних послуг.

        Затребуваність  тих, хто виконує соціальну роботу, дуже висока і зростає з кожним днем. Оберіть лише свій напрямок реалізації, щоб бути корисним!

        Є бажання допомагати тим, хто самостійно не може впоратися зі своїми проблемами? Приєднуйтеся до тих, чиє покликання допомагати іншим – до соціальних робітників! Навчайтеся і знайдіть себе!

        Інші навчальні програми та професії, які можна здобути на базі  Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості в онлайн-графіку за посиланням https://is.gd/SAvOg0

         Цікаво? Телефонуйте! Контакти тут: https://is.gd/20aDFB  Пишіть нам у Telegram - t.me/dcz_kir.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь