Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

Станьте професійним  фахівцем у сфері фінансів: зробіть перші кроки

Дата: 27.04.2023 13:21
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

Станьте професійним  фахівцем у сфері фінансів: зробіть перші кроки

 

         Маєте високий рівень математичних (рахункових) здібностей? Здатність до аналізу та синтезу? Любите роботу з документами та цифрами? Опануйте професію «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних» разом з викладачами Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Навчання розпочинається 3 травня поточного року.

         Здійснювати облік товарно-матеріальних цінностей, відображати в бухгалтерській документації рух товарно-матеріальних цінностей та грошових коштів, приймати первинну документацію, вести бухгалтерський облік майна, господарських операцій і зобов’язань, проводити інвентаризацію товарно-матеріальних цінностей та грошових коштів, здійснювати реєстрацію документів бухгалтерського обліку – це неповний перелік умінь, які ви отримаєте на цьому навчанні.

         Які ви матимете перспективи? Професія  відзначається високою  популярністю, адже фахівці цієї сфери залишаються найбільш затребуваними на ринку і працюють практично у всіх галузях господарства, сфери послуг, фінансових установах.  Досвідчені представники професії, постійно підвищуючи свою кваліфікацію, стають аудиторами, фінансовими директорами, директорами з економіки та фінансів, або відкривають власний бізнес – аудиторську чи консалтингову фірму.

         Долучайтеся! За 8,5 міс. ви станете «асом» в цифрах, таблицях, балансах та рахунках з Державною службою зайнятості

         Інформація про інші навчальні програми та професії, які можна здобути на базі Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, в онлайн-графіку за посиланням https://is.gd/SAvOg0

         Якщо вас зацікавила інформація? Телефонуйте, контакти тут: https://is.gd/20aDFB Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь