Надлацька громада
Кіровоградська область, Голованівський район

На Кіровоградщині є більше 90 вакансій для працевлаштування осіб з інвалідністю

Дата: 24.04.2023 13:23
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

На Кіровоградщині є більше 90 вакансій для працевлаштування осіб з інвалідністю

 

В Кіровоградській області є робота для осіб з інвалідністю, актуальними є більше 90 вакансій. Зокрема роботодавці пропонують працевлаштування агроному, агротехнікам, адміністратору систем, аналітику з комп'ютерних комунікацій, вантажникам, водіям автотранспортних засобів, двірникам, електрикам дільниць, електрогазозварникам, електрослюсарям, завідувачу трупи, зоотехніку з племінної справи, контролеру технічного стану колісних транспортних засобів, кухарям, лікарю-лаборанту та лікарю-терапевту, менеджеру (управителю), механіку, налагоджувальникам зварювального й газоплазморізального устаткування, операторам верстатів з програмним керуванням та комп'ютерного набору, охоронникам та ін. Заробітна плата становить від 3 350 грн (0,5 ставки) до 20 000 грн.

         Інформацію про попит на робочу силу/вакансії
роботодавці подали до Кропивницької, Голованівської,  Олександрійської та Новоукраїнської філій Кіровоградського обласного центру зайнятості, Маловисківського та Долинського управлінь філій, Благовіщенського, Новгородківського  та Бобринецького відділів філій.

         Шукаєте роботу – звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування. Контакти тут: https://is.gd/20aDFB  Ми є у Telegram - t.me/dcz_kir.

         Усі актуальні пропозиції роботи на сайті обласного центру зайнятості за посиланням: https://is.gd/LQ66ql або у телеграм-каналі «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь